Η πολιτική μας

Check-In / Check-Out για τους επισκέπτες:

  • Το Check-In του Mirror hotel είναι στις 3 μ.μ. και το Check-Out είναι στις 11 π.μ.
  • Οι αιτήσεις για Check-out αργότερα μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της ρεσεψιόν και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα βάση της πληρότητας του ξενοδοχείου.

*Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Latecheckout 1: 14:00 20% της τιμής του δωματίου

Latecheckout 2: 18:00 50% της τιμής του δωματίου.

Το ξενοδοχείο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσαρμόσει τις διαμονές των επισκεπτών μας, εφόσον παρέχονται πληροφορίες εκτιμώμενης ώρας άφιξης κατά την κράτηση.

Πολιτική αλλαγής / ακύρωσης (μόνο για ευέλικτες τιμές):

  • Οι προκαταβολές για κρατήσεις που ακυρώνονται έως και 21 ημέρες πριν την άφιξη, επιστρέφονται κανονικά (το ποσό της προκαταβολής μείον ταχυδρομικά έξοδα τράπεζας, ή online πύλης επεξεργασίας πληρωμών, εάν υφίστανται).
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μιας κράτησης εντός της περιόδου 21 ημερών πριν από την άφιξη σας, θα χρεωθείτε το 30% του συνολικού ποσού της κράτησης.
  • Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστο το ποσό της προκαταβολής και η κράτηση θα ακυρώνεται.
  • Σε περίπτωση αλλαγής/μείωσης αριθμού διανυκτερεύσεων ή πρόωρης αναχώρησης του εκάστοτε πελάτη πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία, έχουμε το δικαίωμα βάση του άρθρου 8 του Ν 1652/30-10-86 ΦΕΚ 167 Α να κρατήσουμε έως και το 50% του ποσού της κράτησης της υπολειπόμενης διαμονής.

Κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο συγκρότημα μας.

Κατάθεση/Εγγύηση:

Παρακαλούμε να τακτοποιείτε την πληρωμή σας εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την πραγματοποίηση της κράτησης και σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης/μεταφοράς να μας στείλετε ένα αντίγραφο με email. Εάν δεν λάβουμε αποδεικτικό πληρωμής ηλεκτρονικής ή άλλης, μέσα σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της κράτησης, η κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα.

Διαμονή: Το υπόλοιπο ποσό της διαμονής θα πρέπει να εξοφληθεί μια ημέρα πριν της άφιξη ή κατά την διαδικασία του check-in.

Ελάχιστη διαμονή: 3 διανυκτερεύσεις.

Κατά το Check-In/Out οι επισκέπτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παρακάτω μορφές αποδεκτής πληρωμής:Μετρητά (έως 500€)

Μετρητά (έως 500€)
Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
Τραπεζική κατάθεση/μεταφορά

Κλεισιμο
Instagram
Facebook